Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш получи много критики за

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш получи много критики за
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш: Опитахме да атакуваме и загубихме баланс

Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш получи доста рецензии за представянето си в дербито с Ливърпул, което “червените дяволи ” изгубиха с 0:7. Някои от легендите на клуба даже дефинираха като позор държанието му като капитан на отбора и желаеха да му бъде взета лентата.

“Много е разочароващо и тъжно, тъй като това е в действителност неприятен резултат, показа Бруно след мача. - Пристигнахме с друга конфигурация. Първото полувреме беше положително за нас, създадохме много положения. Мисля, че контролирахме по-голяма част от първата част, те не сътвориха доста ".

" Очевидно второто полувреме не беше на нашето равнище. След почивката опитахме да тръгнем напред и да вкараме голове и загубихме малко баланс, малко надзор, позициите си на терена. Оставихме им прекомерно доста време и пространство да контраатакуват в случай, че знаем какъв брой са рискови в сходни обстановки. Мачовете идват бързо един след различен. Има ли сме неуспехи и преди. Трябва да се завърнем бързо. Това е Манчестър Юнайтед - може да падаме, само че се изправяме ", сподели още Фернандеш.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР