Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш очаква трудни моменти при

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш очаква трудни моменти при
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш: Сега идва най-трудната част

Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш чака сложни моменти при подновяването на Висшата лига. Португалецът стартира доста мощно кариерата си на " Олд Трафорд " след идването си от Спортинг през януари.

" За мен девет мача не е задоволително добре, тъй като в този момент идва най-трудната част. Другите футболисти са осведомени с играта ти, по какъв начин се движиш, по какъв начин подаваш, по какъв начин стреляш. Нещата ще станат сложни в този момент ", показа Фернандеш.

" Сега би трябвало да повиша равнището си и да работя повече. Да разбирам повече тимовете, против които играя, тъй като те ще знаят повече за мен. Трябва да съм квалифициран за компликациите ", добави той.

Manchester United have scored 21 goals in the eight games where Bruno Fernandes has started. Prior to his arrival, they had scored 13 in their last eight pic.twitter.com/v0IDLSkrnK
— utdreport (@utdreport) May 29, 2020
Португалецът се приспособява доста бързо към британското състезание, като в девет мача означи 3 гола и направи четири асистенции. " В Англия не е като да тичаш повече, тъй като тичането е еднообразно и в Италия и Португалия, само че евентуално е нужно да тичаш повече на високо движение. Връщаш се по-бързо и от време на време, когато печелиш топката, това ти отваря пространства ", изясни играчът.

" Моята визия за идването ми в Манчестър бе, че съм в един от най-хубавите клубове в света. За мен, това е най-големият клуб в Англия. Идеята ми е идващите години да се се оправям по-добре, в сравнение с до момента ", сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР