Халфът на Манчестър Сити Кевин де Бройне ще се превърне

...
Халфът на Манчестър Сити Кевин де Бройне ще се превърне
Коментари Харесай

Ман Сити позлатява Де Бройне

Халфът на Манчестър Сити Кевин де Бройне ще се трансформира в един от най-скъпоплатените футболисти в света. Белгийският национал следва да подпише нов контракт с “гражданите”, а към този момент са ясни и съответните параметри по договорката. Де Бройне ще парафира за 6 години, а седмичната му заплата ще е 200 000 паунда. До края на договора през 2024 година той ще проработи към 62 млн. паунда или 70 млн. евро.

“Много съм благополучен в Манчестър Сити и хората в клуба го знаят. Нямам предпочитание да вървя в който и да било различен тим, тъй като ми харесва да съм част от този план и да играя футбола, който практикуваме. Тимът се движи в вярната посока, а аз взех вярното решение. Семейството ми е на същото мнение”, показа Де Бройне.
Manchester City are on the verge of agreeing a new long-term contract with Kevin De Bruyne.

Details here: https://t.co/ZfjlJu2ZkQ pic.twitter.com/ZWBfMWYEaq
— Sky Sports PL (@SkySportsPL) 18 декември 2017 година Новината за новия контракт ще бъде оповестена малко преди Нова година. Настоящият договор на плеймейкъра е до 2021 година, като той получава по 115 000 паунда седмично.

Белгиецът e някогашен футболист на Генк, Челси, Вердер (Бремен) и Волфсбург. През 2015 година Ман Сити заплати за него на “вълците” 75 млн. евро. Премиър лийг 17 кръг, сряда 13 декември  Суонзи 0:4краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР