Халфът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне коментира предстоя мач

...
Халфът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне коментира предстоя мач
Коментари Харесай

Де Бройне изтъкна фаворита си за Златната топка

Халфът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне разяснява предстоя мач на отбора против Брюж в Шампионската лига. Лидерът на “гражданите” приказва и за задачите на тима в шампионата. Той дефинира и своя любимец за “Златната топка”, откакто попадна измежду номинираните.

“Ако би трябвало да предпочитам, аз виждам интервал от две години, тъй като предходната година не дадоха премията, бих избрал Левандовски за това, което направи през последните две години във връзка с голове. Той би бил моят избор”, съобщи Де Бройне.

“Развълнуван се да се завърна вкъщи, за първи път ще играя в Белгия, откогато напуснах, в случай че не броим мачовете на националния тим. Системата на белгийското състезание е такава, че постоянно минават надарени, млади играчи. Играх в тази система, Брюж дава късмет на млади момчета. Важно е белгийските тимове да се показват добре в Европа, тъй като по този начин могат да продават играчи в други страни.

Хората постоянно ще слагат по-високи стандарти. Това, което постигнахме в Англия, хората чакат от нас да спечелим Шампионската лига и ние желаеме. През последните шест години сме на осминафиналите, четвъртфиналите или по-напред. Винаги се борим за трофея, опитваме се да спечелим. Надявам се в моя интервал тук да спечелим един път. Това не дефинира наследството ти, удовлетворен съм това, което сме постигнали като клуб през последните шест години”, разяснява той.

Де Бройне приказва и за съотборника си Рахийм Стърлинг, който играе все по-рядко и се заприказва, че може да напусне клуба:

“Ротацията е значима, само че разбирам неговото неспокойствие. Понякога е мъчно да играеш един мач, а по-късно да пропуснеш идващия, само че мениджърът е този, който взима решенията. Имаме група от 22 или 23 играчи, които са невероятни и когато тимът играе добре, може да не е пирятно за някой състезател, само че всички се поддържаме.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР