Халфът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне говори за контузиите

...
Халфът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне говори за контузиите
Коментари Харесай

Де Бройне: Някой път тялото ми просто казва “не”

Халфът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне приказва за травмите си през този сезон, признавайки, че те не му разрешават да покаже на какво е кадърен. Заради тях той е стартирал като титуляр в едвам три срещи от Висшата лига през актуалната акция.

“Чувствам се добре. Радвам се, че съм здрав. Бяха тежки шест месеца за мен, само че съм благополучен, че в този момент към този момент мога да играя футбол. Понякога се усещам добре, различен път малко по-зле или се нуждая от още един ден, с цел да се възстановя. Но всеки ден се пробвам да съм на допустимо най-високо равнище и от време на време хората не трябва да не помнят какъв брой дълго време ме нямаше. Винаги желая да съм по-добър, само че от време на време тялото ми просто споделя “не” и би трябвало да се оправям с този проблем деликатно. В момента не усещам болежка в коляното ми, само че играем толкоз доста мачове, че от време на време се усещам по-добре, а различен път малко по-зле. Просто усещаш това в дуела и е обикновено.
After a high-flying 2017-18, injuries have forced Kevin De Bruyne out of his stride this season pic.twitter.com/gSGUVXkWdf
— Goal (@goal) February 3, 2019 Нямах предсезонна подготовка и физически се пробвам да доближи равнището от предходната година. Винаги играя по еднакъв метод. Няма да направя нещо друго, с цел да покажа, че ме има. Мисля, че хората знаят какъв състезател съм и какво мога да направя за тима. Това няма да се промени след една-две контузии”, разяснява Де Бройне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР