Халфът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне е доволен, че

...
Халфът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне е доволен, че
Коментари Харесай

Де Бройне: Халанд няма да се примири с пропуска от дузпа

Халфът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне е удовлетворен, че съотборникът му Ерлинг Халанд още веднъж е посочил головия си усет при равенството 1:1 с Байерн Мюнхен на реванша от четвъртфиналите в Шампионска лига.

Халанд вкара 48-ия си гол за сезона след пас на Де Бройне, преди Йозуа Кимих да възвърне равенството от дузпа.

" Познавайки го, той няма да бъде удовлетворен от пропускането на дузпата. Но когато получи нов късмет през втората част, не сбърка. Той имаше тази опция, приключи я с класа и ни оказва помощ да реализираме триумфи ", сподели Де Бройне, представен от ДПА.

" Аз не съм човек, който търси възмездие. Това, което се случи предходната година, се случи. Играхме в действителност добре в двата мача и последните пет минути трансформираха хода. Трябва да го приемеш и да продължиш напред. Случи се и това не значи, че не играхме добре през по-голямата част от двата мача. Футболът е обвързван с елементи, които вземат решение дуелите ", разяснява Де Бройне.

" Графикът е подобен, какъвто е. Много е мъчно за нас, само че е привилегия да играем във всички тези полуфинали. Много хора желаят да бъдат на нашето място. Гордеем се с постигнатото ", сподели още Де Бройне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР