Халфът на Манчестър Сити Джак Грийлиш е убеден, че неговият

...
Халфът на Манчестър Сити Джак Грийлиш е убеден, че неговият
Коментари Харесай

Грийлиш уверен: На Етихад няма кой да ни спре

Халфът на Манчестър Сити Джак Грийлиш е уверен, че неговият тим ще се оправи с Реал Мадрид в реванша от полуфиналите на Шампионската лига и ще се класира за втори край в шампионата в последните три сезона. Двубоят на " Сантигао Бернабеу " приключи 1:1, само че на своя стадион Сити няма загуба в Шампионската лига от 2018 година, когато отстъпи на Ливърпул. Ще се отнася до настоящия сезон, " жителите " са в серия от 14 следващи победи на " Етихад " във всички шампионати. Голова разлика в тези против е 49:7 в интерес на отбора на Джосеп Гуардиола.

" Научихме доста от мачовете с Реал през предходната година. Сега тимът е друг. Минала е една година. Имаме съвършен баланс сред опит и млади играчи от международна класа. Никога не съм се чувствал толкоз уверен, когато излизам на терена. Така е поради играчите, които са към мен. На " Етихад " няма кой да ни спре.

Дойдохме в Мадрид да спечелим. Не успяхме, само че показахме темперамент, откакто изоставахме в резултата на стадион като този. В последна сметка мисля, че равенството е обективен резултат ", разяснява Грийлиш.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР