Халфът на Манчестър Сити Бернардо Силва е приоритет в лятната

...
Халфът на Манчестър Сити Бернардо Силва е приоритет в лятната
Коментари Харесай

Бернардо Силва е трансферна цел №1 на ПСЖ

Халфът на Манчестър Сити Бернардо Силва е приоритет в лятната селекция на Пари Сен Жермен, написа “Льо Паризиен ”. Именно португалецът би трябвало да размени Лионел Меси, който сигурно няма да възобнови контракта си с парижани. 

Представители на ПСЖ към този момент са се свързали с сътрудниците на Бернардо Силва, с цел да обсъдят детайлите по възможната договорка. От Ман Сити няма да вършат пречки на португалеца, в случай че той изиска напусне. Неговият контракт с “гражданите ” е до 2025 година. 

Интересът на ПСЖ към Силва е подбуден и от желанието на Килиан Мбапе още веднъж да играе дружно с офанзивния халф. Двамата бяха съотборници в Монако през сезон 2016/17, когато “монегаските ” завоюваха купата във Франция и стигнаха до полуфиналите на Шампионската лига. 

От началото на сегашния сезон Бернардо Силва има 51 мача във всички шампионати за Манчестър Сити, като в тях е отбелязал 5 гола и е направил 6 асистенции.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР