Халфът на Лудогорец - Педро Нареси даде интервю пред бразилското

...
Халфът на Лудогорец - Педро Нареси даде интервю пред бразилското
Коментари Харесай

Педро Нареси: Бразилците в Лудогорец ми помогнаха да се адаптирам бързо

Халфът на Лудогорец - Педро Нареси даде изявление пред бразилското издание " UOL ", в което разяснява акомодацията си към новата конюнктура в Разград.

" Беше по-добре, в сравнение с чаках, приспособих се доста бързо, несъмнено, бразилците ми помогнаха доста за това, само че на терена съумях да направя доста минути и да покажа положително показване, играейки във значимите мачове от първенстгвото, Купата и в Европа, само че имам още доста да се развъртвам и да изучавам от европейския футбол и неговата просвета, само че тези първи месеци бяха страхотни ", споделя 25-годишният халф.

Той приказва и за зимната подготовка, която Лудогорец прекарва в Турция: " Това е първата ми подготовка дружно с тима, малко е по-различна от Бразилия, само че е от огромно значение, тъй като към момента имаме късмет да спечелим на трите места, където се състезаваме и нашата подготовка се базира на това, гарантирайки шампионската купа и Купата на България, както и изненада в Лигата на конференциите. Създадохме огромни упования, тъй като изиграхме страхотни мачове против Бетис и Рома и това е нашето равнище ".

През есента Нареси изигра общо 12 мача за " орлите " във всички шампионати, като към момента чака първия си гол с фланелката на Лудогорец.
 Сериозна договорка: Лудогорец получава 5 милиона лв. за Каули
Сериозна договорка: Лудогорец получава 5 милиона лв. за Каули

От Баия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР