Халфът на Лудогорец - Алекс Сантана е трансферна цел на

...
Халфът на Лудогорец - Алекс Сантана е трансферна цел на
Коментари Харесай

Халф на Лудогорец е трансферна цел на Атлетико Паранензе

Халфът на Лудогорец - Алекс Сантана е трансферна цел на Атлетико Паранензе, разкрива порталът Trétis и добавя, че договарянията се водят от няколко седмици.

Изданието разкрива, че 27-годишният футболист към този момент се готви да пътува до Бразилия, с цел да посочи последните детайлности по своето прекосяване в Атлетико Паранензе. Той бил заинтригуван от опцията да премине в един от отборите, който е забъркан в борбата за купата през сегашния сезон в бразилския шампионат. Все още обаче не е ясно каква сума ще влезе в касата на Лудогорец, в случай че се стигне до договорка.

Това лято интерес към Сантана проявяваха още три клуба от Бразилия - Васко да Гама, Флуминензе и Форталеза.

ALEX SANTANA NEGOCIA COM O FURACÃO

Volante está atuando na Bulgária e já conversa com o clube nos últimos dias
— Trétis (@tretisoficial)
Алекс Сантана стартира стремително сезона, като вкара два гола в първите три мача. Той бе притеглен от Лудогорец през лятото на 2020-а от Ботафого за 780 000 евро, а в посока Бразилия отпътува и бранителят Рафаел Форстър.

До момента халфът имат 74 мача за разградчани, в които е вкарал 12 гола.

Любопитен факт е, че Лудогорец и Атлетико Паранензе са играли един против различен в контрола през зимата на далечната 2013 година в испанския град Марбеля. Приятелската среща приключва с безапелационна победа 6:2 за бразилския отбор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР