Халфът на Лудогорец Абел Анисе може да продължи кариерата си

...
Халфът на Лудогорец Абел Анисе може да продължи кариерата си
Коментари Харесай

Раниери хвърли око на халф на Лудогорец

Халфът на Лудогорец Абел Анисе може да продължи кариерата си в елитния френски Нант, заяви “Радио Монте Карло”. Мадагаскарецът е впечатлил треньора на “канарчетата” Клаудио Раниери, който преди година и малко направи едно от огромните чудеса в историята на футбола, извеждайки Лестър до първа купа на Англия.

До момента Нант притегли четирима нови футболисти - бранителят Чидози Авазием, атакуващият халф Йорис Каембе, вратарят Чиприан Татарашану и бранителят Никола Палоа. И защото към момента Раниери не е подсилил своята халфова линия, той желае Абел Анисе. Според “Радио Монте Карло” в Нант наблюдават доста деликатно протичащото се с халфа, като оповестяват, че той има контракт за още 2 години с Лудогорец. Не се разкриват детайлности за възможната оферта, която от Франция са пратили в Разград.

Анисе е на 27 години и играе в Лудогорец от 2014 година, като има близо 100 мача за отбора. Преди това той направи усещане у нас с изявите си за Черноморец, ЦСКА и Ботев (Пловдив). Африканецът е прочут във Франция, защото е младеж на Оксер. Анисе може да играе на няколко позиции на терена, поради което е високо скъп от треньорите, с които е работил. По принцип най-силната му позиция е на вътрешен халф, само че е бил употребен и като подправена деветка, плеймейкър и крило.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР