Халфът на Локомотив Пиер Зебли е напуснал Локомотив преди два

...
Халфът на Локомотив Пиер Зебли е напуснал Локомотив преди два
Коментари Харесай

Зебли напуснал Локо, още двама могат да бъдат продадени

Халфът на Локомотив Пиер Зебли е напуснал Локомотив преди два дни Халфът е продаден в тима от Азербайджан и се чака напълно скоро прехвърлянето да бъде разгласен публично. 
Прочетете още
Така той отпада от групата за днешния мач против Ботев Враца от 21:15ч. 

Още двама от главните футболисти на Локомотив (Пловдив) съвсем несъмнено ще бъдат продадени до края на трансферния прозорец, написа “Тема Спорт ”. Става въпрос за Бабакар Дион и Матеус Силва. За първия има сериозен интерес от клубове в Азербайджан и Швейцария, а за бразилеца е постъпила добра оферта от хърватския Риека. Там сега старши треньор е някогашният халф на ЦСКА Сергей Якирович.

Дион и Матеус дойдоха на “Лаута ” през предишното лято и доста бързо се трансфораха в съществени играчи. Дион даже съумя да завоюва любовта на почитателите, откакто означи победното попадение в едно от дербитата с Ботев (Пловдив).

Сериозен интерес към Матеус имаше от ЦСКА 1948 още през зимата. Тогава шефовете на “черно-белите ” отхвърлиха офертата, а същото сториха и след края на акцията. По всичко проличава обаче, че в този момент са склонни да одобряват предлагането на Риека.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР