Халфът на Локомотив (Москва) Мануел Фернандеш може да премине в

...
Халфът на Локомотив (Москва) Мануел Фернандеш може да премине в
Коментари Харесай

Интер се прицели в португалски халф

Халфът на Локомотив (Москва) Мануел Фернандеш може да премине в Интер. Италианският гранд желае да притегли звездата на " железничарите " още този месец и стартирал договаряния, заяви Maisfutebol. Естествено, Фернандеш незабавно е дал единодушие да продължи кариерата си в Серия " А ", само че от Локомотив, който е водач в съветското състезание след 20 кръга, не желаят да останат без него в борбата за купата.

" Конкретна оферта още няма. Мануел се усеща чудесно в Москва и желае да помогне на Локомотив да стане първенец. Дали е допустимо да напусне още тази зима? Ще забележим ", съобщи сътрудникът на португалския национал Пауло Барбоса.

" Фернандеш има контракт до 2019 година. Той е футболист на Локо и ни е нужен. Щом аз не знам за договаряния, значи такива няма. Интер? И аз желая Кристиано Роналдо гратис, само че няма по какъв начин да стане. Мисля, че в Локомотив Фернандеш ще се приготви съвършено за идното международно състезание и ще попадне в състава на Португалия ", сподели по тематиката ръководителят на Съвета на шефовете на московския клуб Анатолий Мещеряков.

Мануел Фернандеш направи доста мощни мачове през есента, като вкара 5 гола и направи 4 асистенции в шампионата, а също така се разписа 3 пъти и в Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР