Халфът на Ливърпул Емре Джан призна, че ще изчака края

...
Халфът на Ливърпул Емре Джан призна, че ще изчака края
Коментари Харесай

Джан ще решава за бъдещето си след края на сезона


Халфът на Ливърпул Емре Джан призна, че ще изчака края на сезона, преди да вземе решение по отношение на бъдещето си. Договорът на немския национал с мърсисайдци изтича през лятото и макар опитите на клуба той да бъде продължен, към този момент това не се случва. Въпреки непрестанните спекулации към това дали ще остане на Анфийлд или ще премине в различен клуб, 24-годишният полузащитник изрично съобщи, че за момента е съсредоточен напълно върху представянето си за „ алените “.

„ Разбира се, че би трябвало да мисля за своето бъдеще. Не съм подписал с различен клуб – сега съм съсредоточен напълно върху сегашния сезон, съобщи Джан, който в последните месеци бе спряган за несъмнено ново попълнение на италианския първенец Ювентус.

Нашата цел е да приключим на второ място във Висшата лига, а също така желаеме да продължим оттатък четвъртфиналите в Шампионската лига. Това са единствените неща, които имат значение сега. Агентът ми е прекратил всички договаряния, с цел да мога се концентрирам само върху футбола “, разяснява още националът на Германия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР