Халфът на Ливърпул Артур Мело, който бе привлечен под наем

...
Халфът на Ливърпул Артур Мело, който бе привлечен под наем
Коментари Харесай

Ужасни новини за новия халф на Ливърпул

Халфът на Ливърпул Артур Мело, който бе притеглен чартърен от Ювентус в последния ден на летния трансферен прозорец, няма да играе сигурно за мърсисайдци до края на 2022 година. Бразилецът, който досега има едвам 13 минути за първия тим на „ алените “, получи травма при започване на седмицата по време на подготовка. Травмата обаче е по-сериозна и постанова интервенция, която ще извади Артур от строя за интервал сред три и четири месеца. Според прогнозите той може да се завърне в най-хубавия случай през януари.

Ливърпул заплати към 4 милиона паунда на Ювентус за наема на Мело, като в контракта сред двата клуба има и алтернатива за закупуването на бразилеца против 33 милиона паунда. Тя не е наложителна, а още в първите седмици на престоя на Артур на " Анфийлд " се появиха информации, че Ливърпул може да го върне в Торино още през януари.

Артур има 22 мача за националния тим на Бразилия, само че тази травма поставя дефинитивно завършек на беглите му очаквания, че в случай че заиграе по-редовно за Ливърпул, може да попадне в националния тим за Световното състезание.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР