Халфът на ЛевскиАндриан Краев призна, че е имало вариант да

...
Халфът на ЛевскиАндриан Краев призна, че е имало вариант да
Коментари Харесай

Краев призна: Имаше оферта за мен, но двата клуба не се разбраха

Халфът на ЛевскиАндриан Краев призна, че е имало вид да премине в задграничен тим през зимния прозорец. Към полузащитника имаше интерес от маджарски отбор, само че двата клуба не са се разбрали за трансферната сума.
 МОЛ Фехервар се отхвърли дефинитивно от Андриан Краев след отхвърлена оферта на Левски МОЛ Фехервар се отхвърли дефинитивно от Андриан Краев след отхвърлена оферта на Левски
“Да, имаше вид да мина в чужбина, само че двата клуба не стигнаха до съгласие за трансферната сума. Нищо не зависеше от мен, само че аз съм благополучен в Левски. Щом по този начин е трябвало да стане, някой ден мисля, че ще изляза в чужбина ”, сподели Краев пред Sportal.bg .
 Левски излиза против отбор от трета дивизия на Дубай Левски излиза против отбор от трета дивизия на Дубай
“По време на лагера се подготвихме добре и мисля, че имаме опция да се представим добре в шампионата. Последните два месеца не бяха приятни за нас предвид на резултатите, само че в този момент най-добре ще е да създадем същата пролет, както и предходната години. Надявам се в този момент да е същото и да се класираме за Европа ”.
 Ники Михайлов завоюва бутилка вино от бас с Мъри Стоилов Ники Михайлов завоюва бутилка вино от бас с Мъри Стоилов
“Моята упоритост е да се трудя и усъвършенствам. Със сигурност желая да изляза в чужбина някой ден и да се потвърдя там. Откъм голове за Левски ще е ми е мъчно да мина брат ми, само че може би откъм мачове е по-вероятно. Със сигурност желая да запиша името си в историята на Левски. Стоилов желае да подобря динамичността в играта си, мисля, че и това ще стане. Със сигурност имахме потребност от две-три попълнения, тъй като 13-14 индивида изкарахме всички мачове напролет. Попълненията са положителни и се вписаха добре в колектива ”, приключи Краев.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР