Халфът на Левски Васил Панайотов коментира победата с 1:0 над

...
Халфът на Левски Васил Панайотов коментира победата с 1:0 над
Коментари Харесай

Панайотов: Трябва да играем по-атрактивен футбол

Халфът на Левски Васил Панайотов разяснява успеха с 1:0 над Черно море, която не пристигна по никакъв начин елементарно.
" Определено тежък мач. Знаехме, че това ни чака. Черно море е добър тим с положителни футболисти, само че значимото е, че спечелихме трите точки. Важното е, че сътворяваме положения. Лошото е, когато не се основават. Трябва да работим, с цел да се представяме още по-добре, изключително аз.
Идват мачове с Етър, ЦСКА- София и Лудогорец? Чакаме тази мачове, тези дербита. Колкото по-бързо идват, толкоз по-добре. Стоим отбранително, съблюдаваме напътствията. Ние сме Левски и би трябвало да играе по-атрактивен футбол, само че мисля че в процеса на работа с Делио Роси ще се получат нещата.

Колкото повече време упражняваме, толкоз по-добре ще се познаваме и ще се представяме. Трябва да надграждаме, а не да седим на едно място. Гледаме да печелим всеки един мача, когато печелим ще бъде добре за нас ", разяснява Панайотов. Първа лига 11 кръг, неделя 1 октомври  Левски 1:0краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР