Халфът на Левски - Симеон Славчев обяви, че ще остане

...
Халфът на Левски - Симеон Славчев обяви, че ще остане
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Не съжалявам, че дойдох в Левски, всичко в клуба е предпоследно

Халфът на Левски - Симеон Славчев разгласи, че ще остане правилен на столичния гранд и ще продължи да носи " синята " фланелка. Националът показва лоялността си към обичания му тим макар тежката финансова обстановка на " Герена ". Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Дарик " и dsport:
 И Мазурек си потегли от Левски
И Мазурек си потегли от Левски

Няма да търси наказателна клауза

" Чувствам се добре, само че не съм изцяло подготвен. Преди тъкмо 28 дни, в деня преди мача с Берое получих разкъсване на бедрен мускул. Това е много сериозна травма. Отне ми време да се възстановя, само че мисля, че съм към края на този развой. Не искам да давам прогнози, само че считам, че съм покрай това да се върна на 100 % в игра и да оказвам помощ на тима.
 Снимка 472632
Източник:

Напоследък всичко е предпоследно. Да, аз желая да остана в Левски, а и клубът ме желае . Към този миг съм футболист на Левски и нямам други мисли в главата си.
 Наско Сираков: Няма никаква връзка сред политици и Левски, Борисов единствено на нас не оказа помощ
Наско Сираков: Няма никаква връзка сред политици и Левски, Борисов единствено на нас не оказа помощ

" До януари ще направя освен неточности, само че евентуално и откровени нелепости "

Не ми беше мъчно решението. Моето персонално решение беше елементарно. Отидох и приказвах с господин Наско Сираков, Тити Папазов и Павел Колев. На момента им споделих аз какво желая и какво мисля. Бързо си стиснахме ръцете, само че да не забравяме, че всичко е предпоследно . Не се знае какво се случва с клуба. Има инциденти, компликации, само че за момента съм тук и желая да се потвърждавам. Надявам се да създадем добър тим и да радваме нашите почитатели . Надявам се и апелирам нашите последователи да проявят самообладание. Извън всички клишета, това в действителност е един млад тим и му би трябвало време и поддръжка.

Нека да не се изхвърляме с лозунги. На терена и в съблекалнята ще покажа кой съм . Само да сме здрави и колкото се може по-скоро почитателите да бъдат на стадиона, с цел да усетим тяхната поддръжка. От моя страна ще направя всичко, на което съм кадърен, с цел да оказа помощ на младите момчета, а и на клуба и на безусловно всички свързани с Левски .
 Снимка 485006
Източник:

В момента съм го казвал и пред моето семейство, че не скърбя, че пристигнах в Левски ! Когато започнах да играя професионален футбол и бях на 17-18 години имаше един подобен интервал и в Литекс. Тогава взеха решение да понижат бюджета и да разчитат единствено на български играчи. Имаше единствено двама по-опитни, които бяха над 26 години. Средната възраст на тима беше 21 години. Играехме единствено момчета от школата и един чужденец - албанецът Армандо Ваюши, който беше на 21 години и имаше вероятност. Тогава ние имахме доста огромно предпочитание и професионализъм и успяхме да си грабнем шанса. От оня тим, доста от нас съумяха да излязат в чужбина и да създадат положителни кариери.
 Иван Горанов съвсем несъмнено си потегля от Левски
Иван Горанов съвсем несъмнено си потегля от Левски

Днес изтича ултиматумът за сключване на нови контракти в " синия " клуб

Сега се отдава шанса за юношите на Левски. Те би трябвало да бъдат експерти, да имат огромно предпочитание и за тях всекидневието да бъде футбол. Левски е огромен клуб и в случай че направиш няколко мощни мача ще бъде оценено от почитателите. Хоризонтът ти на развиване става напълно различен. Те би трябвало да се възползват от тази опция. Имам едни хрумвания по какъв начин да им оказа помощ, с цел да ги стимулирам, само че това си е за нас ", съобщи Славчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР