Халфът на Левски Радослав Цонев се е предложил на клубове

...
Халфът на Левски Радослав Цонев се е предложил на клубове
Коментари Харесай

Халф на Левски се предложил на клубове от три континента

Халфът на Левски Радослав Цонев се е предложил на клубове от три континента – Европа, Азия и чак Северна Америка, оповестява БЛИЦ от достоверни източници.

Полузащитникът отхвърли оферта на „ синьото “ управление, която е била на стойност 11 000 лв. месечна заплата. В момента той прибира съвсем двойно повече – 20 000 лв..

Заради стагнацията управлението предложило по-ниско заплащане на Радо, само че от другата страна нямало позитивен отговор.

Именно след този случай Цонев е изнемощял от сметките на Станимир Стоилов. На него в мачовете на Левски ще се разчита до края на сезона единствено и само в краен случай.

След това договорът на Радо изтича и от лятото той ще стане свободен сътрудник.

Припомняме, че Цонев отхвърли предложения от Полша и Литва през януари. Сега обаче полузащитникът бил подготвен да одобри нови оферти, с цел да смени отбора през лятото.

Поради тази причина Ради се е предложил на тимове от три континента - два от тях са в Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства и един в Съединени американски щати. Той бил подготвен да подпише контракт най-малко против 30 000 $ заплата месечно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР