Халфът на Левски Нелуц Рошу, чиито дни на Герена” по

...
Халфът на Левски Нелуц Рошу, чиито дни на Герена” по
Коментари Харесай

Ненужен в Левски надъха “сините” след загубата от вечния съперник: Останете силни!

Халфът на Левски Нелуц Рошу, чиито дни на „ Герена” по всичко наподобява са преброени, се опита да надъха своите съотборници и почитателите след мъчителното проваляне с 0:1 от ЦСКА.

Румънецът разгласява в обществената мрежа Инстаграм своя фотография с екипа на 26-кратния първенеца на България, под която е поставил хаштагове: „ Левски”, “Бъдете позитивни”, “Останете силни”, “Левски шампион”.

Както е известно, Рошу не попада в проектите на Делио Роси, като даже не намира място в групата на сините за мачовете от шампионата. Почти несъмнено той ще си тръгне от “Георги Аспарухов” през лятото. По време на зимната пауза сините пробваха да го пратят чартърен. До договорка с румънския Динамо Букурещ обаче не се стигна. След това полузащитникът отхвърли да бъде преотстъпен на различен български отбор.

Рошу дойде на „ Герена” преди началото на сезон 2017/18. За правата му Левски заплати 100 хиляди евро на румънския първенец Виторул. Той бе титуляр при Николай Митов, само че по-късно Делио Роси го задраска. Така от началото на акцията Нелуц има единствено 6 мача с Левски – 4 за състезание и 2 в евротурнирите.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР