Халфът на Левски Мартин Райнов опроверга информацията, че не се

...
Халфът на Левски Мартин Райнов опроверга информацията, че не се
Коментари Харесай

Титуляр на Левски: Не съм се разбирал да си тръгвам, искам да остана

Халфът на Левски Мартин Райнов опроверга информацията, че не се е схванал с клуба за нов контракт и двете странни са взели решения да се разделят. Както е известно, полузащитникът е корав титуляр в състава на Петър Хубчев, който даже го употребява на няколко позиции. Самият футболист пък е един от най-постоянните играчи на " сините " през тази акция, като демонстрира доста по-добро лице от първите му шест месеца на акомодация преди година, когато дойде на стадион " Георги Аспарухов ".
 Двама съществени футболисти може да изоставен Левски
" Искам да кажа, че нещата, които се пишат в медиите, не дават отговор на истината. С управлението на Левски говорихме последно през предходната година, като желанието на двете странни бе да остана на " Герена ", продължавайки да работим дружно. Предвид обстановката в клуба, която настъпи през януари, а по-късно и всичко случило се около насилствената пауза поради ковид, не е имало диалог на тематика контракт сред мен и Левски. Искам ясно да подчертая, че моето предпочитание не се е трансформирало. Чувствам се благополучен в клуба. Не е загадка за никой, който ме познава, че от дете съчувствува на Левски и постоянно съм мечтал да играя със синята фланелка ", показа Райнов пред Sportal.bg.
 Райнов: Левскар съм и желаех в Левски
" Не е прелестно за всички тази обстановка, само че се надявам, че ще бъдем задоволително съзнателни да съблюдаваме ограниченията в цялата страна и на 13 май да бъде свалено изключителното състояние в страната. Нямам самообладание да се върнем на терена и да играем още веднъж футбол, да организираме тренировки и да имаме мачове. Ежедневно се приготвяме самостоятелно, само че не е елементарно за никой. Говоря с голям брой сътрудници от Левски, националния тим и efbet Лига, като всички имат голямото предпочитание по-бързо да завърши това, а също по този начин са гладни за футбол. Надявам се, че ще има опция да се приключи шампионата, а също по този начин да спечелим Купата на България. Отборът на Левски има капацитет да реализира този триумф. Преди всичко да бъдем живи и здрави, след което от оперативния щаб ще дадат зелена светлина да се върнем към остарелия метод на живот ", добави Райнов пред нашата медия.

Бившият капитан на Берое през този сезон има 29 мача и един гол за Левски, като донесе успеха на отбора над Черно море с 1:0 от осминафинала за Купата на България. Навършващият след няколко дни 28 години халф има общо 45 мача и едно попадение със синята фланелка.  Левски - Черно море @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР