Халфът на Левски Карлос Охене ще стартира като титуляр в

...
Халфът на Левски Карлос Охене ще стартира като титуляр в
Коментари Харесай

Костов реши кои ще заменят контузените Митков и Лима

Халфът на Левски Карлос Охене ще започва като титуляр в днешното домакинство на Славия. Двубоят на стадион " Георги Аспарухов " ще започва в 19:00 часа.

30-годишният ганаец имаше проблеми на тренировката в сряда и напусна наложително терена, само че през вчерашния ден тренира на цялостни обороти и треньорът Николай Костов ще може да разчита на него още от първата минута против белите.
 Славия ще опита да вгорчи живота на Левски
Славия ще опита да вгорчи живота на Левски

Двубоят стартира в 19:00 часа

В отсъствието на контузения Асен Митков сътрудник на Охене в халфовата линия ще бъде Патрик Мислович. Словакът сподели добра кондиция при триумфа над Етър (3:0) и се понрави със стабилната си игра. Наставникът на сините избра и заместника на различен състезател с контузия - Фабио Лима.

Мястото на бразилеца по дясното крило ще бъде заето от Марин Петков, а отляво ще нападна последното попълнение Евертон Бала.

На върха на офанзивата ще бъде позициониран Рикардиньо. Принудителна смяна ще настъпи и в отбрана, където на мястото на санкции Хосе Кордоба ще работи Кристиан Димитров, партнирайки си с Келиан ван дер Каап. След наказване се завръща Патрик-Габриел Галчев.
 Асистент на Николай Костов е изпратен на специфична задача в чужбина
Асистент на Николай Костов е изпратен на специфична задача в чужбина

Търси нови попълнения

Вчерашната подготовка на сините бе изгледана от изпълнителния шеф Даниел Боримиров, а на заниманието, придвижвайки се благодарение на патерици, се появи и Илиян Стефанов. Атакуващият футболист е навън от терените до края на сезона след травмата, която получи в коляното при триумфа с 1:0 над Хебър на 4 март.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР