Халфът на Левски Жорди Гомес заяви, че все още не

...
Халфът на Левски Жорди Гомес заяви, че все още не
Коментари Харесай

Жорди Гомес: Не знам дали ще остана в Левски догодина

Халфът на Левски Жорди Гомес съобщи, че към момента не знае дали ще остане в клуба през идващия сезон. Испанецът сега е съсредоточен в представянето си на терена до края на сезона и по-късно ще се беседва с управлението.

“Имам контракт с Левски, само че във футбола това не значи нищо. В момента мисля за края на сезона по-късно ще забележим какво ще се случи. Фокусирал съм се върху това да приключим с трофей сезона. Ще приказваме с управлението, с цел да забележим дали имаме предпочитание да продължим работата си дружно ", сподели Гомес.

“Преди не играехме толкоз добре, само че в този момент нещата се усъвършенстваха. Може би и новата скица ни пасва повече. Хубаво е, че в края на сезона успяхме да намерим положителната си форма. Предстоят ни доста значими срещи, изключително финала за Купата. Надява, се да зарадваме хилядите последователи ".

" Имаше разочарования след първите мачове напролет, само че с успеха над ЦСКА нещата потеглиха нагоре. Заслужено сме на край за купата. Мачът е доста значим, любимци сме и би трябвало да спечелим. Дойдох тук за трофей. Ако го спечелим, може да смятам сезона за сполучлив ", сподели още Жорди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР