Халфът на Левски Жорди Гомес бе определен за играч на

...
Халфът на Левски Жорди Гомес бе определен за играч на
Коментари Харесай

Жорди Гомес: Всичко в Левски тръгна нагоре след победата над ЦСКА

Халфът на Левски Жорди Гомес бе избран за състезател на 32-ия кръг в Първа лига. Испанецът вкара приказен гол при успеха на " сините " с 4:0 над Берое в неделя.

" Имам контракт с Левски, само че във футбола това не значи нищо. В момента мисля единствено за края на сезона. След това ще забележим какво ще се случи. Фокусирал съм се върху това да приключим сезона с трофей. След това ще приказваме с управлението, с цел да забележим дали имаме предпочитание да продължим работата си дружно.

Преди не се представях добре, само че в този момент нещата се трансформираха. Може би и новата скица ни пасва повече. Хубаво е, че в края на сезона успяхме да намерим положителната си форма. Предстоят ни значими срещи. Надявам се да зарадваме хилядите последователи.

Имаше разочарования след първите мачове напролет, само че с успеха над ЦСКА нещата потеглиха нагоре. Заслужено сме на край. Важен е. Фаворити сме и би трябвало да го спечелим. Дойдох в Левски за трофей. Ако го спечелим, може да смятам сезона за сполучлив. Ние сме на мястото, на което заслужаваме да бъдем. Ще играем край, тъй като си го извоювахме. Трети сме, тъй като там ни е мястото. Трябва да затвърдим положителното си показване.

Знам кой е Гунди. Той е легенда. Хубаво е, че можем да създадем нещо, с цел да си го спомним ", съобщи Гомес.

 Левски показва новите екипи против Ботев (Пловдив)
Левски показва новите екипи против Ботев (Пловдив)

Ръководството на " сините " с изненада за почитателите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР