Халфът на Левски Илия Юруков говори пред Диема спорт преди

...
Халфът на Левски Илия Юруков говори пред Диема спорт преди
Коментари Харесай

Илия Юруков: Грешките на ЦСКА нямат значение, дербито е с различен заряд

Халфът на Левски Илия Юруков приказва пред " Диема спорт " преди дербито с ЦСКА в неделя. " Сините " са водачи във краткотрайното класиране и възможна победа ще затвърди положителното им показване напоследък.

" Надявам се да покажем добра игра, да зарадваме всичките почитатели и да победим ЦСКА. Ние сме първи, да, само че постоянно се борим за това място. При всяка една неточност можем да го загубим.

Грешките на противника до този миг нямат значение. Това е дерби с друг заряд. Двата тима ще излязат и ще стане прекрасен мач. Дано зарадваме нашите почитатели.

Чувствам се доста добре, тъй като ни се дава късмет. Всеки се пробва да се възползва по най-хубавия метод. Чувствам се добре. В тим като Левски постоянно има конкуренция.

Мисля, че всичко с Петър Хубчев е доста добре. Радвам се, че се дава късмет на юношите. Който покаже нещо положително, получава късмет да тренира с първия тим. Това е най-важното.

Мисля, че се развъртвам. Вече се отпуснах, усещам се част от този тим. Чувствам се все по-добре и по-добре. На моята възраст има много футболисти, които демонстрират високо равнище, играят мачове. Има конкуренция, а по този начин ще върви и националният тим. Опитните постоянно ни оказват помощ ", показа Юруков.
 Георги Василев: В Левски да внимават, Петрович знае по какъв начин се печели дерби
Гочето: В Левски да внимават, Петрович знае по какъв начин се печели дерби

" Отборът към момента не може да наложи стремежи от Хубчев надзор над топката "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР