Халфът на Левски Георги Миланов коментира победата с 4:1 срещу

...
Халфът на Левски Георги Миланов коментира победата с 4:1 срещу
Коментари Харесай

Георги Миланов: Омръзна ми да се говорят някакви странични глупости

Халфът на Левски Георги Миланов разяснява успеха с 4:1 против Вихрен в 1/16-финал за Купата на България. Той акцентира на идните два мача против Лудогорец в Разград и изрази вяра след тях да се приказва единствено за футбол.

Бяхме може би много-много психически зле и трябваше да го спечелим този мач. Сега отиваме на два доста значими мача. С нашата аудитория ще дадем всичко от себе си. Длъжни сме да покажем ново лице на доста добър Левски в двата мача в Разград поради неприятната серия, в която бяхме изпаднали. Надявам се да победим и двата мача ", сподели Миланов.

" Много от мачовете не заслужавахме да загубим. Във футбола всичко е допустимо. Биха ни с по един удар във вратата и беше доста тежко. На мен и на всички момчета в съблекалнята. Те схваща какво е Левски. Вече от една година сме дружно.

Този мач ще ни отърси. Сега имаме отмора от няколко дни и след това ще имаме време да се подготвим. Надявам се националите да се върнат всички здрави, без травми и отиваме да играем против най-хубавия и най-добре играещия тим в България ", добави той.

" Това е Лудогорец, който обича да играе футбол и мисля, че стават дербита. Теренът е доста добър. Нямаме никакво опрощение да излезем и да играем футбол и по-добрият дано победи, без да приказваме за странични фактори. Омръзна ми да се приказват за някакви странични нелепости. Трябва единствено за футбол да се приказва. Време е към този момент да се приказва единствено на терена ", сподели още той.
 Мъри: Несериозно е да вършим заключения след победа над тим от Трета лига
Мъри: Несериозно е да вършим заключения след победа над тим от Трета лига

" Заслужена елиминация, имаме шансове против Лудогорец "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР