Халфът на Левски Георги Миланов даде интервю пред клубната телевизия

...
Халфът на Левски Георги Миланов даде интервю пред клубната телевизия
Коментари Харесай

Миланов: Левски ще е по-силен от миналата година

Халфът на Левски Георги Миланов даде изявление пред клубната телевизия на " сините ", в което приказва за упованията си за новия сезон, за идните мачове с ПАОК в Лигата на конференциите и за подготовката на Левски.

" Чувствам се добре, имахме малко време да отпочинем след лагера с националния тим, който беше и физически, и психически тежък. Зареден съм с нови сили и в действителност съм доста благополучен да видя още веднъж моите съотборници и да проведем една къса, само че пълноценна подготовка за новия сезон, тъй като ни чакат извънредно тежки мачове ", съобщи българският национал.

" Когато такива футболисти (визира Ивелин Попов) се завръщат в родното състезание е доста хубаво, още повече, че е в тима на Левски. Той има богат опит, има огромна кариера и съм щастлив да има още един умел човек в тима, който да оказва помощ на младите, тъй като сме извънредно млад тим. Заедно с него и с Ники сега мисля, че сме най-опитните и се надявам дружно да помогнем и на чужденците, и на младите български футболисти да създадем един още по-сработен колектив, който да побеждава ".

" Беше ми малко необичайно да играя с различен екип, само че постоянно е чест и отговорност да играя за националния тим. Бях извънредно благополучен още веднъж да се върна в националния отбор и дадох всичко от себе си. За жал, не се получиха положителни резултати, само че сега би трябвало да се настроим на вълна Левски и да покажем на какво сме способни тук ".

" Щастлив съм да съм в България на подготовка, тъй като дълго време бяхме с националния тим. Условията са прелестни, времето е хубаво, прелестно сюрпризиран съм и се надявам през тези 10 дни да свършим една добра и сериозна работа, в което не се и колебая ", сподели Миланов по отношение на подготовката за новия сезон.

" Старши треньорът е обикновено да желае повече от нас и се надявам да реализираме още по-добри резултати. Винаги е много мъчно, когато си на върха, да дадеш още една крачка нагоре. Ние обаче сме експерти и много положителни момчета. Надявам се да сме здрави. В момента с попълненията има още по-голяма конкуренция и се надявам по този начин да покажем още по-добри игри. Няма да е елементарно - несъмнено в някои дуели няма да сме на нужното равнище, само че съм сигурен, че тимът на Левски ще е по-силен от предходната година ".

Миланов не пропусна да разяснява и жребия в Лигата на конференциите, който отреди Левски да играе с ПАОК: " Изключително тежък чоп за нас, само че се веселя, че ще играем против толкоз сериозен противник. Имах достойнството да играя против тях преди 2 години и ги победихме два пъти с моя тим в Унгария. Ще бъде страхотна атмосферата както в София, по този начин и в Солун. Надявам се всички футболисти да са здрави и да победим. Ще дадем всичко от себе си. Ясно е, че ще е извънредно мъчно, ясно е, че те са любимци, само че ние мечтаем и съм сигурен, че ще създадем хубави дуели ".

" Казах, че когато футболисти, треньор и почитатели сме дружно, доста мъчно тим в България може да ни победи, доказахме го и се надявам през новия сезон да сме още по-сплотени дружно и да имаме още по-големи триумфи ", сподели Миланов.
 Левски - Пирин 2:1 в контролна среща
Левски с първа победа в контролите, " синият " Роналдо загатна за класата си

Носителят на Купата надделя Пирин с 2:1 в Самоков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР