Халфът на Левски - Филип Кръстев, ще напусне клуба след

...
Халфът на Левски - Филип Кръстев, ще напусне клуба след
Коментари Харесай

Филип Кръстев си тръгва от Левски, сините може да имат нова халфова линия след лятото

Халфът на Левски - Филип Кръстев, ще напусне клуба след края на сезона. 21-годишният футболист играе като преотстъпен на " Герена " от белгийския Ломел, а наемът му изтича през лятото. Основната причина за това е напускането на Станимир Стоилов. Полузащитникът беше притеглен точно от Мъри през зимата на предишния сезон и от този момент се трансформира в съществена част от полузащитата на тима. 

Кръстев се прероди под управлението на Стоилов и си завоюва повиквателна за националния тим. 

През 2020 година халфът беше платен от Сити Футбол Груп за 2 млн. евро, които бяха платени на Славия. Договорът му е до лятото на 2025 година. За Левски има 47 мача във всички шампионати, в които вкара 10 попадения. През тази акция е водещият изпълнител на тима с шест гола. 

През последните месеци интерес към Кръстев имаше от португалския Витория Гимараеш, а турските медии твърдяха, че е мечтан и от Трабзонспор за заместител на Марек Хамшик. 

Много е евентуално през идващия сезон Левски да има напълно нова халфова линия, защото съвсем несъмнено Андриан Краев също ще напусне. Към отбранителния полузащитник, който е най-хубавият футболист на " сините " напролет, има доста сериозен интерес от задгранични клубове и упованията са той да бъде продаден през лятото. 

В полузащита на " Герена " разполагат още с Асен Чандъров, Асен Митков и Антоан Стоянов, чийто контракт изтича, както и с преотстъпения в Спартак Варна Нейтън Олдър. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР