Халфът на Левски Филип Кръстев е отказал отлични оферти от

...
Халфът на Левски Филип Кръстев е отказал отлични оферти от
Коментари Харесай

Филип Кръстев отказал отлични оферти от чужбина, за да остане в Левски

Халфът на Левски Филип Кръстев е отказал отлични предложения от чужбина, с цел да остане на " Герена ". Във вторник стана ясно, че българският национал ще продължи да носи синия екип. Тогава договорът му за наем от белгийския Ломел бе продължен с още един сезон.

За да остане на " Виваком Арена - Георги Аспарухов ", полузащитникът е отказал много примамливи оферти. А наред с това се е съгласил и заплатата му да бъде понижена. През идната година Левски ще заплаща 12% от месечното заплащане на футболиста. Останалата част ще бъде поета от клуба, който към момента държи правата му.

Твърди се, че Кръстев е отклонил предложения от клубове от Белгия, Кипър, Словакия, Полша, Турция, Унгария и Франция. Към него интерес имаше даже от ЦСКА - София. Най-настоятелен за подписа на футболиста е бил първенецът на Кипър Аполон (Лимасол). Отборът ще взе участие в квалификациите на Шампионската лига, като има доста огромен късмет да се класира за присъединяване в групите на някой от останалите евротурнири. В него играе различен наш национал - Илиан Илиев-младши.

Левски съумя да вземе Кръстев през зимата. Тогава 20-годишният футболист призна, че е приел предлагането на " сините " поради Станимир Стоилов. Под управлението на Мъри той прогресира съществено и притегли редица погледи към себе си. През пролетта изигра 16 дуела във всички шампионати със синята фланелка, в които вкара 3 гола. Първият му бе в дебютния му мач против Локомотив (Пловдив) за успеха с 2:1 в София.

През лятото Левски взе четирима нови - Анте Блажевич, Ивелин Попов, Роналдо и Нейтън Олдър. Последният ще играе в дублиращия отбор и в случай че покаже качества, ще бъде промотиран в първия състав.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР