Халфът на Левски Филип Кръстев даде мнението си след двубоя

...
Халфът на Левски Филип Кръстев даде мнението си след двубоя
Коментари Харесай

Кръстев: Доста ми е мъчно, все още е неясно бъдещето ми

Халфът на Левски Филип Кръстев даде мнението си след дуела с Арда. “Сините ” се постановиха с 2:0 и си осигуриха място в Лигата на конференциите, а това бе последният мач със синята фланелка за Кръстев. Той се подвизаваше на “Герена ” чартърен през последната година и половина.
 Уелтон прати Левски в Европа! Уелтон прати Левски в Европа!
“Емоциите са доста мощни и ми е много мъчително. Особено през второто полувреме на моменти дори нямах мощ да търча, просто бях скован и си мислех, че ми е финален мач. Периодът ми беше неповторим, признателен съм на всеки един почитател и човек от тима за всичко, даже и за неприятните моменти, те бяха нужни. Аз съм благополучен и ще запомня всичко единствено с положително. Това бе най-хубавият ми интервал като футболист и човек.

Много мачове ще ми останат в съзнанието, само че може би обичаният ми мач бе вторият полуфинал с Лудогорец и финалът с ЦСКА за Купата.

Все още нямам изясненост за бъдещето ми. Ще видя какви варианти имам. В момента се надявам да се представям добре с националния тим и по-късно ще премисля деликатно кой ще е идващият ми отбор.

Да, бих се завърнал в бъдеще в Левски. След дълга и сполучлива кариера, уповавам се, и в случай че хората тук ме желаят, постоянно съм подготвен да се върна в Левски, тъй като този тим ще остане в сърцето ми вечно.
6  Левски: Арда
Да, необратим е процесът по напускането ми. Мен ми изтича наемът и с цел да остана вероятно, би трябвало да се подписва нов контракт, само че на този стадий няма по какъв начин да стане това.

Ще са тежки и двата мача с националния тим. Очаквам да стартираме да печелим, тъй като е значимо и двата дуела да ги вземем ”, съобщи Кръстев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР