Халфът на Левски Филип Кръстев беше награден за Играч на

...
Халфът на Левски Филип Кръстев беше награден за Играч на
Коментари Харесай

Филип Кръстев: Не изключвам да остана по-дълго в Левски

Халфът на Левски Филип Кръстев беше награден за Играч на 20-ия кръг на efbet Лига. Той донесе успеха на „ сините” с 2:1 над Локомотив Пловдив със страховит гол отвън наказателното поле. Полузащитникът остави зад себе си Георги Русев от ЦСКА 1948 и Жорди Кайседо от ЦСКА.

Кръстев показа, че не отписва вид да остане в Левски и по-дълго. Договорът му за наеме до края на сезона.

„ Благодаря на треньорите, които са дали своят вот за мен. Щастлив съм, че съумях да стартира добре с Левски и тимът да запише победа пред нашата публика”, стартира халфът.

„ Мечтая да реализира всички вероятни цели – да спечелим Купата преди всичко, тъй като е доста значимо и да се класираме за Европа посредством първенството”.

„ Моята фантазия е да се потвърдя в Европа, да съумея в мощен европейски клуб. Чувствам се добре в Левски и не отчислявам разновидността да остана по-дълго”, разяснява Кръстев.

„ Никой от Славия не се беше свързал с мен, до момента в който бях в чужбина. Нямах контакт. След като се върнах, никой не ме е търсил. Старите ми съотборници ми пожелаха успех”.

„ Присъединих се към тима, до момента в който бяха в Турция. Още от началото ме одобриха доста добре, поддръжката, която ми дават съотборниците и треньорите, ми оказва помощ ужасно доста. Мотивиран съм да се отплатя на хората в Левски, които имат вяра в мен”, добави той.

„ Ситуацията межу двата ми тима в чужбина беше друга. Във Франция тренировките бяха сложни, само че това ми оказа помощ. В Холандия не беше толкоз мъчно. Самата конюнктура в другите страни е по-различна. Футболистите са по натренирани от тези в България. Успях да взема динамичността и европейското движение. Това е най-голямата смяна в играта ми. Укрепнах физически”.

„ Играем с ЦСКА 1948 в събота. Гледах мача им против Ботев Враца. Сериозен тим са, само че се надявам да победим. Най-фокусиран съм върху играта ми, нямам цели за голове. Ще съм благополучен, в случай че стана голмайстор на Левски. Има дребна разлика дали играеш зад нападателя или по-дефанзивен халф. Нямам никакъв проблем, тъй като по този начин играя повече с топката. Не е огромна разлката дали ще съм зад нападателя или отбранителен халф. По-скоро зависи от самия жанр на нашата игра. Треньорите ми дават независимост да се включвам в офанзивите и да импровизирам”.

„ Не мисля, че съм имал терзания по какъв начин ще ме одобри публиката. Ако давам всичко от себе си, публиката ще бъде удовлетворена от това, което показвам”, приключи халфът на Левски.

Gong.bg излъчи онлайн награждаването на халфа на "сините ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР