Халфът на Левски Дарлан е получил неразположение в навечерието на

...
Халфът на Левски Дарлан е получил неразположение в навечерието на
Коментари Харесай

Контузия попречи на син полузащитник да започне като титуляр срещу Айнтрахт

Халфът на Левски Дарлан е получил неразположение в навечерието на конфликта с Айнтрахт Франкфурт. Това е повода бразилецът да не попадне в стартовата единайсеторка на Николай Костов. Треньорът е гласил тактиката си с 25-годишният футболист измежду титулярите, само че е решил да не рискува.

Първоначалният план на 60-годишния експерт е бил още веднъж да започва с Дарлан, Андриан Краев и Асен Митков в средата, само че положението на бразилеца е трансформирала това.
 Левски към този момент 40 години не познава усета на триумфа над немски съперник
Левски към този момент 40 години не познава усета на триумфа над немски съперник

За последно столичани надвиха над съперник от Германия на 28 септември 1983 година

На мястото на пристигналия от Гремио състезател стартира по-офанзивно настроения Джавад ел Джемили. Сред титулярите се завърна и Жереми Петрис, който получи травма против Локо Пд (1:2) на 6 август и от този момент бе отвън сметките на Николай Костов. Той зае мястото на Патрик-Габриел Галчев.

Дарлан бързо се аклиматизира в състава и бе с огромна заслуга за отстраняването на израелския Апоел Беер Шева в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Той стартира като титуляр и в двете срещи с евереите, а започва и при триумфа с 1:0 над Ботев (Враца) в шампионата, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР