Халфът на Левски Борислав Цонев обяви, че в клубът има

...
Халфът на Левски Борислав Цонев обяви, че в клубът има
Коментари Харесай

Борислав Цонев: Ако има финансова стабилност в Левски, тимът ще покаже друго лице

Халфът на Левски Борислав Цонев разгласи, че в клубът има финансова непоклатимост, то напролет тимът ще наподобява доста друго. Играчът, който е контузен, добави в подкаст athletecastbg.buzzsprout.com, че хърватското състезание не е по-силно от българското.

" Условията за футбол у нас са по-добри, в сравнение с тези в Хърватия. В момента българското състезание е много мощно. Неслучайно два тима играят в групите на Лига Европа. Даже Локо Пд имаше късмет да отстрани Тотнъм - направи доста прекрасен мач ", сподели Цонев.

" Има четири-пет отбора, които са мощни - включително поставям и Берое. В Хърватска го няма това нещо, там мощен е единствено Динамо (Загреб), тъй като Хайдук е в рецесия ", добави Боби Цонев.

" Аз съм " за " да се разчита на повече българи. Така е в този момент и в Левски - като няма добра финансова непоклатимост, се дава късмет на млади играчи. Те имат отлична опция да се потвърдят. Това единствено ще помогне на футбола ни ", показа Цонев. " Нормално бе след излизането ни с Ради да има спад. С новия треньор и в случай че има финансова непоклатимост, напролет тимът ще наподобява по различен метод ", сподели той.

" Истината е, че положението на много клубове е затруднено поради ковид. Надявам се господин Сираков и шефовете ни, като споделят, че скоро ще се откри общоприет спонсор, да е по този начин и да се стабилизират нещата. По този метод Левски ще влезе в естествен режим ", съобщи още Цонев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР