Халфът на Левски Андриан Краев ще бъде повикан в националния

...
Халфът на Левски Андриан Краев ще бъде повикан в националния
Коментари Харесай

Младен Къстаич вика Андриан Краев за мачовете с Литва и Сърбия

Халфът на Левски Андриан Краев ще бъде извикан в националния тим, написа " Тема Спорт ". Селекционерът Младен Кръстаич ще повика 24-годишния футболист на " сините ". Сръбският експерт би трябвало да събере " лъвовете " през средата на юни за квалификациите с Литва като посетител на 17 юни и със Сърбия три дни по-късно в Разград.

За новината, че Краев ще попадне измежду избраниците за двете европейски квалификации, загатна и клип на една формалните страници на националния отбор в обществените мрежи. От него стана ясно, че халфът и съотборникът му Филип Кръстев са били посетители въз основата в Бояна през вчерашния ден. Повод за това е шампионатът, който протича там сред гениите от другите области на страната.
 Гонзо: В БФС никой няма нещо срещу по отношение на даден футболист
Гонзо: В БФС никой няма нещо срещу по отношение на даден футболист

" Чочев не е отписан, просто Кръстаич има други визии "

Двамата се срещнаха с младите футболисти и раздадоха подписи. " Националите Филип Кръстев и Андриан Краев се срещнаха с играчите от U14 селекциите, участващи в " Турнир на гениите ", и описаха за своите първи стъпки във футбола ", написаха от БФС. Надпреварата бе проследена и от селекционера Младен Кръстаич.

Партньорът на Краев в халфовата линия на Левски Филип Кръстев постоянно е викан в националния тим, а забавното е, че двамата може и да не носят екипа на сините от идващия сезон. Интерес към първия има от Ференцварош, а към втория оферта към този момент е изпратена от гръцкия Арис.
 Топузаков вади Блажевич от фризера
Топузаков вади Блажевич от фризера

Има късмет да играе в последните мачове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР