Халфът на Левски Адриан Краев е оценен на 500 000

...
Халфът на Левски Адриан Краев е оценен на 500 000
Коментари Харесай

Ференцварош оцени Андриан Краев на 500 000 евро

Халфът на Левски Адриан Краев е оценен на 500 000 евро от унгарския първенец Ференцварош. Според локалното издание Blikk.hu, 23-годишният футболист е измежду петте футболисти, набелязани за летни попълнения на „ зелено-белите “. Относно Краев изданието отбелязва, че изявите му са били следени от скаути на Ференцварош по време на реванша за купата на България против Лудогорец.

Набляга се на обстоятелството, че халфът има 30 мача за Левски през този сезон, в които е вкарал два гола и е направил три асистенции. За интереса на унгарците към футболиста на " сините " се заприказва в края на април. Хосе Кордоба също беше посочен като цел на 33-кратните унгарски първенци. Останалите набелязани играчи от „ зелено-белите “ са малийският нападател Адама Траоре от Шериф Тираспол, норвежкият халф Оливер Берг от шведския Калмар, канадският полузащитник Дерек Корнилиъс от Панетоликос и малийският нападател Салиу Гуиндо от албанския Лачи.
 Прохазка: Това е сезонът, в който взех Купата на Словакия, а Левски ще завоюва Купата на България Прохазка: Това е сезонът, в който взех Купата на Словакия, а Левски ще завоюва Купата на България
Президентът на унгарския гранд Габор Кубатов разгласи, че 5-6 играчи ще изоставен отбора и Ференцварош се нуждае от техни заместници. Бизнесменът обаче разгласи и изискванията, което въпросните футболисти би трябвало да дават отговор.

" Търсим играчи, които да ни придвижат по-напред в развиването. Имаме и едно-две условия, които те би трябвало да извършват. Едното е да могат да играят бърз футбол на интернационално ниво, а второто е да са издържливи и да могат да пробягат най-малко 32 км в границите на един час ", съобщи Кубатов пред „ M4 Sport “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР