Халфът на Краснодар Шарл Каборе още не е решил дали

...
Халфът на Краснодар Шарл Каборе още не е решил дали
Коментари Харесай

Звезда на Краснодар пред договор със Спартак

Халфът на Краснодар Шарл Каборе още не е решил дали да остане в клуба и след края на сезона. Националът на Буркина Фасо не е удовлетворен от параметрите на оферти му нов контракт, а в това време се приказва за интерес към него и от страна на Спартак (Москва).

" Вярно е, че ми предложиха нов договор, само че с по-малка заплата. Честно казано, проектите ми бяха да остана в Краснодар най-малко още две години, само че в случай, че заплатата ми се резервира. Семейството ми харесва града, в положителни връзки съм с управлението, а също така имаме отличен късмет за пръв път да участваме в Шампионската лига. Имам самочувствието на футболист, който от много време е в тима и постоянно се е раздавал на 100%. Ако играех рядко или едва - бих схванал. Но в моя случай няма логичност да ми оферират контракт при занижени условия. Казах го на шефовете и те са наясно с позицията ми ", разяснява Каборе.

Большое интервью c игроком @FCKrasnodar Шарлем Каборе

Мы обсудили:
Возможное получение российского гражданства;
Самую ценную джерси в коллекции;
Возможный переход в «Спартак»;
Символическую сборную одноклубников за всю карьеру:https://t.co/DtCPq7Ac2c pic.twitter.com/7C9JiBKr1V
— SPORT24.ru (@sport24_ru) 12 април 2019 година
" Спартак? Слухове има постоянно. Сега съм футболист на Краснодар и мисля единствено за представянето си до края на сезона. Уважавам клуба, който ми заплаща. Остават ни 8 мача и всеки от тях е доста значим. Но другояче да, имам предложения. Спартак е огромен тим, само че от почитание към Краснодар не желая да разясня никакви спекулации. Ще взема решение след последния мач. Най-важното е къде ще се усеща удобно фамилията ми. Обмислям и вид да си потегли от Русия, само че още нищо не е ясно ", добави полузащитникът.

31-годишният Каборе играе в Русия към този момент седми сезон. Той беше съотборник с Ивелин Попов в Кубан, през 2015 година се реалокира в другия клуб от града - Краснодар, и от този момент е съществена фигура в състава на " биковете ".
Премиер Лига 23 кръг, неделя 14 април  Динамо Москва 16:00предстои  Краснодар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР