Халфът на казахстанския национален отбор Бауиржан Исламхан е в търсена

...
Халфът на казахстанския национален отбор Бауиржан Исламхан е в търсена
Коментари Харесай

Спряганият за Левски казахстански национал проговори за интереса и разкри приоритети си

Халфът на казахстанския народен тим Бауиржан Исламхан е в търсена на тим, а съгласно локалните медии Левски е любимец за подписа му.

29-годишният състезател призна за интерес към него от няколко тима, измежду които казахстански и задгранични.

Самият състезател е желал да продължи кариерата си в Кайрат, само че до договорка не се е стигнало, а в този момент обмисля предложенията. 
 В Казахстан още веднъж пращат собствен национал в Левски
В Казахстан още веднъж пращат собствен национал в Левски

Той се завърна във футбола през ноември предходната година след двугодишно спиране, откакто бе заловен с допинг

" Мога да кажа, че в този момент имам няколко оферти както от казахстански клубове, по този начин и от задгранични тимове. Преговорите с тези тимове бяха в пауза, по този начин да се каже, тъй като предпочитаният вид за мен беше да се върна в Кайрат.

За страдание не успяхме да се разберем с Кайрат, тъй че в този момент ще обмисля други оферти и ще избера най-хубавия вид да продължа кариерата си ", сподели играчът пред.

Бауиржан Исламхан сега е без тим откакто изтърпя 2-годишно наказване за позитивна допинг проба. Атакуващият полузащитник се завръща на терена през ноември, когато взима присъединяване в два другарски мача на националния тим на Казахстан.

Преди три години цената на халфа е била 3 милиона евро, само че след наказването, тя последователно пада, с цел да се стигне до обстановката да стане свободен сътрудник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР