Халфът на изрази благодарността си към своя роден клуб ,

...
Халфът на изрази благодарността си към своя роден клуб ,
Коментари Харесай

Локатели: Винаги ще говоря с добро за Милан

Халфът на изрази благодарността си към своя роден клуб, както и към сегашния си ментор.

“Искам да употребявам тази опция, с цел да кажа, че постоянно ще съм признателен на Милан и че постоянно ще им искам положително. Това беше моят дом, а ние в никакъв случай не приказваме неприятно за нашите домове. Въпреки всичко, което беше изговорено, постоянно ще съм признателен на Милан. Нещата не потръгнаха по този начин, както трябваше, само че постоянно ще приказвам с положително за Милан. Голът ми против беше нож с две остриета. Да вкарам по сходен метод на първенец като беше необикновено и ми достави голямо наслаждение. След това ми стана мъчно да се оправям, тъй като постоянно се изискваше от мен да отбелязвам атрактивни попадения. Очакванията внезапно се покачиха и по тази причина стана комплицирано. Не бях подготвен, само че в този момент виждам на нещата по друг метод и съзнавам, че голът ще остане в историята и несъмнено в сърцето ми.
Locatelli: " Juventus was a double-edged sword. I had an immense joy scoring against them and also against a champion like Buffon. But, later it became difficult to manage things because I was asked to score great goals. "
— AC Milan Reports (@ACMReports) Треньорът промени живота ми. Виждам се като друг състезател и човек, и то в позитивна тенденция. Той има заслугата, че ми оказа помощ да озрея и да се представям на върха на опциите си на терена и отвън него. Винаги искаш да достигнеш върха незабавно, само че отдадеността към работата е това, което ти оказва помощ да постигаш огромни резултати”, съобщи 22-годишният Локатели пред “Гадзета дело спорт”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР