Халфът на ИталияНиколо Барела днес си е тръгнал контузен от

...
Халфът на ИталияНиколо Барела днес си е тръгнал контузен от
Коментари Харесай

Балтия на Магуайър извади халф на Италия за мача с Малта

Халфът на ИталияНиколо Барела през днешния ден си е тръгнал контузен от лагер-сбора на отбора и по този начин ще пропусне неделното посещение на Малта от евроквалификациите, оповестяват локалните медии.

Полузащитникът на Интер започва като титуляр при снощната домакинска загуба на “адзурите ” с 1:2 от Англия. Секунди преди попадението на Италия обаче той отнесе жестоко влизане в краката от страна на Хари Магуайър и няколко минути по-късно беше наложително сменен от Браян Кристанте.

Освен Барела, капитанът Леонардо Бонучи също напусна подготвителния лагер на “Скуадра адзура ”, откакто пропусна мача с “Трите лъва ” заради физически проблеми. По-рано същото направи и съотборникът му в Ювенус - Федерико Киеза още веднъж поради контузия. Още преди началото на лагера селекционерът Роберто Манчини не можеше да разчита на контузените Чиро Имобиле, Алесандро Бастони, Федерико Димарко и Джакомо Распадори.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР