Халфът на Истанбул Башакшехир Арда Туран е истинска звезда в

...
Халфът на Истанбул Башакшехир Арда Туран е истинска звезда в
Коментари Харесай

В Турция не си поплюват със звездите: Арда Туран отнесе рекордно наказание

Халфът на Истанбул Башакшехир Арда Туран е същинска звезда в родината си, само че дсициплинарната комисия към турската федерация не се поколеба да му наложи рекордно наказване поради невъздържаното му държание в дуела против Сивасспор от 32-ия кръг на локалното състезание. Бившият турски национал си разреши да блъсне страничния арбитър и тази му постъпка му донесе отнемане от спортни права за цели 16 мача.

Това значи, че Арда ще пропусне двете срещи на отбора си до края на сезона и съвсем половината от идната акция.
Barcelona loanee Arda Turan has been given a 16-match ban in Turkey after pushing an assistant referee.

Full story: https://t.co/ZPyKxlgVyZ pic.twitter.com/3D5lsLQlTD
— BBC Sport (@BBCSport) 10 май 2018 година Истанбул Башакшехир се бори за купата, само че равенството против Сивасспор (1:1) доста понижи възможностите на тима да реализира най-големия триумф в историята си. В последните секунди на мача, игран предходната седмица, Арда Туран се ядоса, че против него не беше отсъдено нарушаване до тъчлинията. Той се нахвърли върхи страничния рефер и го блъсна в гърдите, за което незабавно получи червен картон.

Арда продължава да е благосъстоятелност на Барселона, само че е преотстъпен в Истанбул Башакшехир за 2,5 години. След завръщането си в Турция някогашният халф на Галатасарай и Атлетико Мадрид се забърка и в различен скандал, като заплаши публицист да му разбие главата поради провокативен въпрос към брачната половинка му на излизане от ресторант. Сюпер лиг 32 кръг, петък 4 май  Истанбул ББ 1:1краен резулат  Сивасспор
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР