Халфът на Интер Раджа Наинголан има желание да се завърне

...
Халфът на Интер Раджа Наинголан има желание да се завърне
Коментари Харесай

Наинголан иска при Десподов в Каляри

Халфът на Интер Раджа Наинголан има предпочитание да се завърне в някогашния си клуб Каляри. 31-годишният футболист бе притеглен в състава на “нерадзурите” предишното лято от рома против 38 милиона евро и Николо Дзаниоло. Нинджата обаче не оправда огромните упования на “Сан Сиро” и не влиза в проектите на новия ментор антонио Конте. Затова в този момент клубът му търси покупател.

Интерес към белгиеца не липсва, като той получи оферти от Сампдория и от Китай. Самият футболист обаче желае да се завърне в Каляри, където изкара едни от най-силните си години в Калчото. Той има доста аргументи да избере Сардиния, в това число и с цел да прекарва повече време със брачната половинка си, която насторо бе диагностицирана с рак. Двамата се срещнаха точно до момента в който той играеше в Каляри и фамилията й е от този район на Италия.

Каляри неотдавна се раздели с Николо Барела, който бе продаден точно на Интер за 40 милиона евро, плюс още 10 като бонуси. Както е известно с екипа на сардинци играе и българският национал Кирил Десподов.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР