Халфът на Интер Кристиан Ериксен говори за това как прекарва

...
Халфът на Интер Кристиан Ериксен говори за това как прекарва
Коментари Харесай

Ериксен: Наложи ми се да прекарам карантината в клубната база

Халфът на Интер Кристиан Ериксен приказва за това по какъв начин прекарва изолацията поради пандемията от ковид, както и за своя трансфер в клуба през януари.

" Бягам в подземния паркинг и изчислих, че мога да избягам 35 метра, след което би трябвало да се обърна и да избягам нови 35 метра на връщане. Не съм пипал топка от 7 седмици. Това е най-дългият интервал без футбол в живота ми и в действителност стартира да ми липсва. Тъй като към момента си нямам дом в Милано, взех решение да приказвам с Ромелу Лукаку и Ашли Йънг, само че те си имат фамилии, за които да се грижат, а да дремя 14 дни на нечий диван е прекомерно дълго. Вместо това прекарах карантината в клубната база с готвач и петима чиновници, които избраха да се самоизолират, с цел да предпазят своите фамилии.

 Кристиан Ериксен има потребност от време, счита Борха Валеро
При едно мое шофиране в града ме спря полиция и трябваше с моя неприятен италиански да изяснявам какво върша, къде отивам и за какво не съм си у дома. Никога не съм имал толкоз доста свободно време. Дори не можеш да пазаруваш. Не можем да се оплакваме, защото е много по-сложно за доста други. Това обаче е толкоз друго от живота, с който сме привикнали. Ние следваме подготвителните стратегии, изпратени от клуба, а също и питателните режими, само че би трябвало да се оправяме както можем.

" There will always be people at Spurs who will be mad at me, but most of the fans have been positive. I really enjoyed playing there: I met many good people, I have many good memories. I wanted to say goodbye in a different way, but that’s not the way it is in football.” (2/2)
— The Spurs Web (@thespursweb) May 5, 2020
Трансферът ми в Интер изглеждаше верният ход за мен, защото те бяха доста настойчиви в желанието си да подпишат с мен. Това е значимо за състезател - да знае, че е мечтан. Означаваше, че биха сторили всичко, с цел да ме привлекат. Някои почитатели на Тотнъм се ядосаха, когато в едно интревю за Военновъздушни сили споделих, че в Интер имам по-голям късмет да печеля нещо. Това обаче е истината, има доста клубове в Англия, които са по-силни. Винаги ще има хора от " шпорите ", които иска ми се сърдят, само че множеството почитатели бяха положителни и ми харесваше да играя за клуба. Срещнах някои прелестни хора и имам хубави мемоари. Иска ми се да бях напуснал при други условия, само че не по този начин работи футболът ", съобщи Ериксен пред датския Jyllands Posten.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР