Халфът на Интер - Хакан Чалханоглу коментира пристигането си в

...
Халфът на Интер - Хакан Чалханоглу коментира пристигането си в
Коментари Харесай

Чалханоглу отново се заяжда с Милан

Халфът на Интер - Хакан Чалханоглу разяснява идването си в тима, което стана през лятото, откакто той отхвърли да възобнови контракта си с градския противник Милан.

" Когато подписах с Интер, прекосих през сложен интервал поради цялата тази обстановка. Все отново Милан не беше взел участие в Шампионската лига седем сезона, само че аргументите за моето овакантяване бяха разнообразни. От Милан по този начин и не дадоха пояснение за какво си потеглих и по тази причина дербито протече по този метод. След гола ми в мача аз бях доста благополучен.

Още през цялото време знаех, че дербито няма да бъде елементарно за мен и се приготвих за него доста по-рано. Въобще не се поддадох на напрежението. Лаутаро Мартинес беше първи избор, а аз втори, само че съотборниците ми желаеха аз да извърша дузпата.

В Интер ме одобриха доста добре. Аз привикнах към Италия поради престоя ми в Милан и в този момент даже приказвам локалния език. Качеството на тима е на най-високо равнище и имаме по-добър състав спрямо Милан. Трябва да благодаря на наставника, тъй като той доста ме искаше. В Интер ролята ми е друга. В Милан играех като " десетка ". Тук обаче дружно с Николо Барела и Марсело Брозович се редуваме да играем като " шестица " и " осмица ". Не беше елементарно да сменяем Кристиан Ериксен, Ромелу Лукаку и Ашраф Хакими. Ние обаче сме удовлетворени от метода, по който приключихме първия полусезон ".
 Симоне Индзаги: Опитвам се да приказвам с играчите, в действителност да имам връзка с тях
Симоне Индзаги: Опитвам се да приказвам с играчите, в действителност да имам връзка с тях

В днешния футбол мотивацията може да направи разликата, споделя специалистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР