Халфът на Хърватия Ловро Майер изигра силен мач в малкия

...
Халфът на Хърватия Ловро Майер изигра силен мач в малкия
Коментари Харесай

Ловро Майер: Още преди Световното вярвахме, че ще спечелим медал

Халфът на Хърватия Ловро Майер изигра мощен мач в дребния край против Мароко. " Ватрените " завоюваха с 2:1 и завоюваха бронзовите медали. След мача футболистът съобщи, че още преди началото на Световното в тима са вярвали, че ще си тръгнат с орден от Катар.

" Още преди началото на шампионата вярвахме, че ще си тръгнем с орден, тъй като знаехме с каква класа разполагаме. Направихме го. Не бих споделил, че сме имали някаква специфична подготовка за мача. Играчите, които бяхме играли по-малко и получихме късмет, бяхме доста стимулирани. Нямахме потребност от специфична подготовка, тъй като знаехме, че можем да победим ", съобщи Майер.

" Посвещавам този орден на себе си и на фамилията ми поради всички жертви, които трябваше да създадем, с цел да играя тук. Екипът и медалът ще отидат в моята сбирка. Какво следва? Нека вървим малко по малко с нещата, които са на дневен ред. Имаме мачове в Лигата на нациите, където се целим в златото. Имаме първокласен тим и с това предпочитание и отдаденост, всичко е допустимо ", счита халфът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР