Халфът на Галатасарай Йозгюр Баран Аксака е дал съгласието си

...
Халфът на Галатасарай Йозгюр Баран Аксака е дал съгласието си
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Футболист на Галатасарай ще играе за България

Халфът на Галатасарай Йозгюр Баран Аксака е дал единодушието си да играе за България, заяви за Novsport.com селекционерът на младежкия народен тим по футбол Александър Димитров.

„ Той не бе включен в състава за мачовете с Естония и Израел, тъй като все още няма игрови минути. Очаква се всеки миг да бъде преотстъпен на различен тим от турската Суперлига и да стартира да играе постоянно. Ако това се случи, ще отида да го виждам и може да разгадавам на него за мачовете с Германия и Косово през октомври “, съобщи Димитров.

Той добави, че щабът му непрекъснато следи десетки футболисти в цяла Европа, които имат връзка с България и имат право да носят националната фланелка.

„ Има футболисти в доста страни, в това число в Германия и по-долните дивизии на Англия. Ние непрестанно следим изявите им, само че с цел да извикаме подобен футболист, той би трябвало да е с по-добра класа от гениите, които играят в българското състезание и които следим непрекъснато “, добави селекционерът на младежкия народен тим, който преди няколко дни записа доста влиятелна победа над третите в Европа и света Израел с 1:0.

ОЧАКВАЙТЕ ПО-КЪСНО ДНЕС СПЕЦИАЛНО ИНТЕРВЮ НА АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ ЗА NOVSPORT!
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР