Халфът на Франция Пол Погба направи емоционално изказване след финала

...
Халфът на Франция Пол Погба направи емоционално изказване след финала
Коментари Харесай

Погба: Ние сме повече от отбор, ние сме семейство

Халфът на Франция Пол Погба направи прочувствено изявление след финала на Мондиал 2018 против Хърватия, извоюван от " петлите " с 4:2. Той посвети триумфа на татко си, който поична през предходната година след дълготрайно боледуване.

" Днес е незабравим ден за мен и брат ми, който беше на трибуните. През 1998 година той гледа тогавашния край дружно с татко ни, който към този момент не е сред нас. Надявам се, че в този момент е благополучен там, където е, и се гордее с нас. Ние можем единствено да се молим за него ", показа разчувстваният Погба.

" Наистина сбъднах една от фантазиите си. Изиграхме необикновен край. На екипите ни към този момент ще има втора звезда. Изключително благополучен съм ", продължи създателят на третия гол за " петлите ".

" Още не мога да допускам, че спечелихме международната купа. Аз съм нищо без съотборниците си. Ние сме повече от тим, ние сме семейство. В това е основната ни мощ. Загубата във финала на Евро 2016? Ако трябваше да изберам, щях да предпочета да съм международен първенец ", добави Погба.
Мондиал 2018 final кръг, неделя 15 юли  Франция 4:2краен резулат  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР