Халфът на Етър Йордан Апостолов очаква хубав мач с ЦСКА

...
Халфът на Етър Йордан Апостолов очаква хубав мач с ЦСКА
Коментари Харесай

Халф на Етър: Няма какво да губим срещу грандовете

Халфът на Етър Йордан Апостолов чака прекрасен мач с ЦСКА през уикенда, в който се надява неговият отбор да спре серията от победи на "червените ". След това на "болярите " им предстоят мачове още с Левски и Лудогорец, а съгласно него те нямат какво да губят в тези срещи.

"ЦСКА в този момент е в най-хубава серия от победи. Очаквам да се получи прекрасен мач и да излезем спечелили. Ще създадем всичко допустимо и ще дадем всичко от себе си да спечелим трите точки. Етър има задоволително дух и задоволително качества да го направи и с вярната тактичност се надявам да успеем, съобщи Апостолов пред уеб страницата на клуба.

"Чувствам се добре тук, нещата се случват по верния метод. Работим крепко Етър да върви нагоре и към този момент нещата се получават в една добра линия. Но постоянно има още какво да се желае и се надявам с тези дербита тимът ни да надгради още повече и да вземем положителни резултати. "

"Тогава в действителност ще имаме задоволство от работата, която сме свършили. Три мача с грандовете, няма какво да губим от тези мачове, можем единствено да спечелим ", приключи Апостолов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР