Халфът на Черно море Васил Панайотов се извини на своите

...
Халфът на Черно море Васил Панайотов се извини на своите
Коментари Харесай

Панайотов: Извинявам се на моите съотборници, моят пропуск обърна мача

Халфът на Черно море Васил Панайотов се извини на своите съотборници, е пропусна дузпа против ЦСКА-Софя, което попречи на отбора му да завоюва. Двубоят на " Тича " приключи 1:1, откакто гостите изравниха в 88-ата минута. Преди това " моряците " играха с човек по-малко от 62-ата минута, а в 48-ата минута при резултат 1:0, Панайотов пропусна от бялата точка.

" Първо играхме добре, отговорихме на експанзията на ЦСКА. Можеше и с 10 индивида да бием. Моят пропуск от дузпата обърна мача. Това е футболът. Аз изпуснах, а по-късно червен картон. Искахме да задържим резултата, само че не успяхме. Съжалявам, че подведох моя тим. Всички играхме добре и заслужавахме трите точки, само че взехме единствено една.

Дузпата обърна мача. Ако я вкарам мачът става различен, само че изпуснах, а минута по-късно червен картони. най-после не успяхме да задържим резултата. Нашият тим има огромни качества. Две години съвсем сме дружно и се познаваме добре. Време е да намерим нашето неизменност и да покажем, че всеки мач би трябвало да играем по този начин, дори и по-добре.

Не единствено аз, само че и останалите в съблекалнята имат искания да сме напред в класирането ", показа Панайотов, който отхвърли да разяснява обстановката в някогашния му отбор Левски.

Не мога да разясня Левски. Мога да разясня Черно море, тук получавам поддръжка. Именно по тази причина се надявам още в идната среща да се реванширам и да вземем трите точка ", добави Панайотов. efbet Лига 5 кръг, събота 12 септември  Черно море 1:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР