Халфът на Черно море Васил Панайотов изрази разочарование от загубата

...
Халфът на Черно море Васил Панайотов изрази разочарование от загубата
Коментари Харесай

Панайотов: Майсторско изпълнение на Костов, но след това нищо от Левски

Халфът на Черно море Васил Панайотов изрази отчаяние от загубата с 0:1 от Левски на " Тича ". Поражението е трето подред за една седмица за играчите на Илиан Илиев, които отстъпиха от ЦСКА-София и Ботев (Пловдив) в шампионата за Купата на България.

" Не е добър коментарът ми за мача, защото загубихме. Представихме се добре, Левски сътвори едно състояние. Костов го изигра майсторски и вкара, след което от тяхна страна нищо не видяхме, до момента в който ние опитвахме да играем, само че не се получи. Лошото е, че с ЦСКА играхме добре, с Ботев - добре, с Левски - добре, само че не печелим. Затова би трябвало да си вземем поучения. Все отново сме в шестицата и имаме самочувствие и знаем, че можем да побеждаваме. Представихме се добре, Левски сътвори едно състояние, Костов го изигра майсторски. С ЦСКА играем добре, с Ботев - добре, с Левски - добре, само че не печелим. Трябва да си вземем поучения. Продукт съм на Левски, само че играя за цветовете на Черно море и виждам да се представям добре и тимът да побеждава.Проблемът не е толкоз от отмалялост, а по-скоро психичен. Имахме други проекти, по какъв начин да се развият мачовете в тези три мача.
От на следващия ден би трябвало да работи още повече, да си вземем поучения и да стартираме да печелим, че другояче не е добре ", показа Панайотов след мача. Първа лига 2 кръг, неделя 7 април  Черно море 0:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР