Халфът на Черно море Васил Панайотов даде интервю пред Тема

...
Халфът на Черно море Васил Панайотов даде интервю пред Тема
Коментари Харесай

Васил Панайотов: Мачът с Левски ще е различен, мястото на Черно море е в Топ 6

Халфът на Черно море Васил Панайотов даде изявление пред " Тема спорт " преди семейството на Левски от Първа лига. Двубоят във Варна е в събота от 15:00 часа.

" Вече привикнах с ситуацията и условията на треньора. Имаме сериозен тим, само че би трябвало да демонстрираме неизменност. На моменти демонстрираме положителни игри, само че в идващия мач сме със напълно друго лице. Пример е срещата с Ботев (Враца) - биха ни с два удара във вратата. Останахме тотално разочаровани от това, което се случи.

Има нещо, което ни е повлияло, само че не би трябвало да гледаме страничните фактори. Щом се е стигнало до този резултат, значи не сме били на нужното равнище.

Със сигурност мачът с Левски ще е по-различен. Целите на двата тима за състезание са по-различни. Стадионът ще е цялостен и чакам първокласен дуел. Странно беше да играя против някогашните си съотборници, само че съм щаслив, че победихме.

Не обичам да давам оценка на другите тимове, само че сигурно Левски играе мощен футбол и през този сезон демонстрира високо равнище.

Целта на Черно море е първата шестица. Проблем за нас футболистите е, че сме седми, тъй като би трябвало да демонстрираме по-добри игри. Мястото ни е в Топ 6.

Радвам се, че работя с Илиан Илиев. Все отново той е потвърдил през годините, че е добър треньор. Опитвам се да абсорбирам и узнавам нещо ново от него във всяка подготовка. Удоволствие и приятност е да играя с Георги Илиев.

Опитам се да давам най-хубавото от себе си в мачовете. Има хора, които да преценяват дали имам качества за националния тим ", съобщи Панайотов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР